Екип на NeoDIGITAL

ВИДЕООПЕРАТОР ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ

"ДА ПРАВИШ ТОВА, КОЕТО ХАРЕСВАШ, Е СВОБОДА, А ДА ХАРЕСВАШ ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ - ТОВА Е ЩАСТИЕ"

Видеооператор Илко Славчев

   Здравейте, казвам се Илко Славчев, и съм основател, ръководител и видооператор на NeoDIGITAL студио.

   Мечтата за създаване на професионално видео студио съзрява от години, сигурно още от самостоятелните занимания с видео. От повече от десет години съм изкушен от магията на обектива. Тя е страст и желание да се уловят и запазят чудните моменти в живота. Композирането на една видео сцена е истинско изкуство, изискващо търпение, умение и професионализъм. Понякога един единствен кадър изисква дълги часове подготовка, майсторство... и щипка късмет.
    Началото беше през 2005 година и оттогава сме сбъднали мечтата на повече от 400 двойки, заснемайки техния тържествен ден. Разбира се, реализирането на сватбения филм е дело на цял екип професионалисти – фотографи, гримьори и фризьори, сватбени агенти и организатори, дисководещи и конферансиета. Този отбор специалисти работи наистина неуморно, за да сътвори магията на вълшебната сватба. Ние сме тези, които запазват емоциите във времето. Нашите колеги са доказани експерти, те имат огромен опит в своята сфера, а техният талант се вижда във всеки детайл. Можете да сте сигурни, че ще ви предложим най-добрия възможен продукт. Разгледайте техните портфолиа и ще се убедите в изключително високото им ниво на професионализъм.
    NeoDIGITAL студио – проект, който обединява креативни творци във визуалното изкуство. Ние предлагаме много, много повече от видео заснемане, ние ви даваме уловените мигове щастие. В екипа ни има видеооператори, монтажисти, дори професионален пилот на дрон. Заснемането на вашия сватбен ден е дейност, която ангажира всички, защото целта ни е създаването на висококачествен материал, от който ще създадем сватбения филм.

ПАРТНЬОРИ:


Сватбени Агенции

BELISIMMA
Олга Балабанова
Wed Еtiquette
НАШИЯТ ЕКИП
 • ИЛКО СЛАВЧЕВ
  видеооператор
  Илко Славчев 01
 • ПЕТКО ЧЕРВЕНКОВ
  видеооператор
  Петко Червенков
 • АЛЬОША КАРАБЕЛЬОВ
  монтажист
  Альоша Карабельов
 • ОГНЯН ТОДОРОВ
  пилот на Дрон
  Огнян Тодоров

Искрено се надяваме, че нашата работа ще ви донесe радост и положителни емоции!